El proppassat divendres dia 9 de juny es va celebrar en el municipi de Casserres la trobada Comarcal Bages Berguedà i Moianès a la qual hi vàrem assistir 28 companys/es i que va estar organitzada de forma esplèndida per la Secretària-Interventora de l’Ajuntament, Susanna Espelt i Piqué que a la vegada és la delegada del Col·legi al Berguedà. Moltes gràcies, Susanna, en nom de tots i de totes i enhorabona per la magnífica feina feta ! 

L’Il.lm Sr. Josep Mª Genescà, segon tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Casserres ens va donar la benvinguda a la Casa de la Vila juntament amb el Jutge de Pau, el Sr. Enric Genescà i el Sr. Ramon Barnadas, funcionari de llarga trajectòria a l’Ajuntament. En la benvinguda se’ns va explicar com és el dia a dia d’un Ajuntament petit, explicant la ubicació del municipi i les seves principals fonts de treball dels seus vilatans. A continuació vàrem visitar l’església “ Mare de Déu dels Àngels “ de Casserres, on el Sr. Ramon Barnadas ens va fer una molt interessant exposició sobre el temple amb especial menció del seu retaule barroc. Posteriorment es va celebrar el dinar al “Bar de la plaça “ on ens van oferir una menú amb un recull dels plats típics del municipi i un moment molt especial de la trobada va ser l’acte d’homenatge tributat al company Josep Trullàs i Flotats, amb motiu de la seva jubilació com a Interventor de l’Ajuntament de Manresa.

En Josep també havia estat Interventor a Berga i a Igualada amb anterioritat. La vici-presidenta de CSITAL Barcelona, Aurora Corral, i la delegada del Bages, Mariona Ribera, li varen lliurar sengles obsequis commemoratius entre el càlid aplaudiment dels assistents. Per la tarda vàrem visitar les runes romanes de Sant Pau de Casserres, acompanyats del primer tinent d’Alcalde, el Sr. Guillem Niubó, qui com a professor d’Història ens va il·lustrar sobre l’origen i les característiques d’aquest interessant indret.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau