Nova sessió especial del Seminari de Dret Local de l'FMC sota el lema "Debat i confrontació política als governs locals", en la inauguració ha participat la senyora Aurora Corral Garcia, Vicepresidenta del CSITAL Barcelona i membre del la Junta de CSITAL Catalunya, Sr. Francesc Xavier Forcadell Esteller, coordinador general de la Diputació de Barcelona i el Secretari General de l'FMC, Juan Ignacio Soto Valle.

A la sessió especial partiparàn, en primer lloc, Eduard Paricio Rallo, magistrat, que ens parlarà sobre la legalitat i la llibertat d’expressió. En segon lloc i per analitzar les consultes populars i la iniciativa ciutadana  farà la seva intevenció Fernando Pindado Sánchez, comissionat de Participació a l’Ajuntament de Barcelona. Per acabar, Carmen Alonso Higuera, secretària de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, tractarà sobre la qüestió de confiança i la moció de censura.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau