El 2 de maig de 2017 la presidenta del CSITAL de Catalunya va participar en l’acte de lliurament de diplomes del Màster d’hisenda autonòmica i local celebrat en l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

A l’acte hi van intervenir Joan Elies, rector magnífic de la Universitat de Barcelona,  Ramon Alemany, degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Xavier Forcadell, Coordinador de la Diputació de Barcelona, Joaquim Solé, director del Master i Maria Petra Sáiz, Presidenta del CSITAL de Catalunya.

El  Màster d’hisenda autonòmica i local, del qual enguany s’ha dut a terme  la 30a edició, compta entre el seu professorat amb diversos col·legiats del CSITAL. El col·legi té formalitzada la seva participació en aquest Màster mitjançant un conveni de col·laboració  subscrit des de fa anys amb la Universitat de Barcelona, la Diputació de Barcelona,  la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau