A petició de la Comissió d’Economia i Hisenda del Parlament de Catalunya, acordada en sessió del 14 de desembre de 2016,  la Presidenta del CSITAL de Catalunya va comparèixer, el 13 de març de 2017, davant de la citada  Comissió  en relació amb  la tramitació de la Proposició de llei del Codi tributari de Catalunya i d’aprovació dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Text provisional.

Podeu consultar aquí el text de la compareixença, aprovat per la Junta del Consell de CSITAL de Catalunya el  8 de març de 2017,  en el qual es posa de manifest el posicionament i les discrepàncies del nostre col·lectiu professional sobre  l’esmentada Proposició de llei  del Codi tributari de Catalunya.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau