El proppassat divendres dia 24 de febrer, es va celebrar a Avinyó la trobada comarcal organitzada per la nostra companya Marina Casacuberta i Guix, Secretària-Interventora de l’Ajuntament d’Avinyó. Moltes gràcies Marina i moltes felicitats per la tan acurada organització. Serà de les que es recordaran mot de temps.

L’Il·lm. Sr. Eudald Vilaseca, Alcalde de l’Ajuntament d’Avinyó, ens va donar la benvinguda a la Casa de la Vila i ens va acompanyar a la visita a l’Espai Matiners, on ens va il·lustrar sobre la batalla que es va dur a terme a Avinyó el 1848 durant la II Guerra Carlina, la qual va tenir un important ressó a la premsa estatal i fins i tot internacional de l’època. Valgui per exemple la crònica que es va publicar al Times de Londres, tal i com acredita un dels plafons de l’exposició. Va a dir que cada any a Avinyó se celebra la fira dels matiners on es combinen les parades amb representacions històriques, estan programada la propera pel 14 de maig de 2017.

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau