2a Jornada d'actualització Administració Local

El CSITAL Barcelona organitzà la 2a Jornada d'actualització de l'Administració Local atès l'èxit de la primera convocatòria que va tenir lloc el 2016. Més de 200 assistents van omplir l'auditori del Col·legi d'Agents Comercials. L'acte va ser inaugurat per la vicepresidenta del CSITAL Barcelona, la Sra. Aurora Corral. Vam poder aprofundir en les novetats en matèria econòmica, d'urbanisme, de contractació i de funció pública a través de les ponències que vam fer els nostres companys: Maria Petra Sáiz Anton, Àngela Acín Ferrer, Joan Anton Font Monclús, Marcel·lí Pons i Duat, Hèctor Garcia Morago i Joan Mauri Majós. La iniciativa d'actualització formativa que va començar l'any passat es consolida entre els professionals del mòn local. La cloenda va ser a càrrec del Responsable de formació del CSITAL Barcelona, Sr. Isidre Martí Sardà.

 

 

 

 

 

 

Col·laboren:

Administració Oberta de Catalunya Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis Escola d'Administració Pública de Catalunya ACCID.cat Consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies  Associació Catalana de Municipis i Comarques   Oficina Antifrau